Hur slipper jag nikotinrus?

Det är vanligast att nikotinruset kommer i slutet av cigarren, dels beror det på att cigarrer brukar rullas med de mer potenta bladen i slutet men också för att du förstås har puffat en stund och redan fått i dig en mängd nikotin. Vi är alla olika känsliga så det är inget konstigt om du får ruset medan en vän inte känner något alls, vissa saknar nästan helt förmågan att känna av nikotin. Innan vi går in på tipsen så kan det vara bra att känna till att olika cigarrer innehåller olika mycket nikotin, det finns märken och/eller cigarrer som är mycket mildare än andra. Om du exempelvis söker på ordet nikotin på vår sida så kommer produkter upp där vi har nämnt detta ord, i många av de recensionerna har vi skrivit att det är en låg nikotinhalt (men i vissa att den är hög, så skumma igenom recensionerna eller sök på sidan efter ordet nikotin i recensionen. 

Det första och viktigaste är att aldrig röka en cigarr på tom mage, en cigarr gör sig bäst efter att man har ätit. Det är också bra att ha någon dryck till så att man kan skölja paletten samt att det drar ner nikotinnivån, speciellt något sött brukar kunna dämpa nikotinet. Många har en förkärlek till Coca Cola som alkoholfritt alternativ, men annars är det vanligast med en sötare rom exempelvis Diplomaticos. Sist men inte minst så är det viktigt att inte vara stressad. Att röka cigarr är en slags meditation, man ska inte ha någon tid att passa utan kunna sitta och ta några puff per minut och bara njuta.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss