Försvunnen leverans

Om en order har skickats från Cigarrspecialisten men inte kommit fram till dig så säger våra villkor att vi ska vänta minst 14 dagar innan anspråk kan göras på ersättning. Givetvis ersätter vi dig som kund fullt ut för orderns kostnad, men vi vi vill först vänta ett par veckor (=10 dagar med postgång inklusive orderdatum, alltså 7-8 dagar extra utöver normal leveranstid) för att se om ordern kommer fram. Detta gör vi på grund av att det statistiskt sett är stor chans att ordern faktiskt kommer till rätta efter att den har snurrat runt på postens terminaler. Att skicka ut en ny order redan någon dag efter att den första ordern skulle varit framme skapar onödigt jobb för både oss och dig som kund då vi i så fall måste göra en retur på en av leveranserna om den första ordern sedan anländer. I fall där det är av yttersta vikt att man behöver ordern omgående (cigarrer till bröllop eller liknande) så kontakta kundtjänst, vi stirrar oss inte blinda på villkoren utan brukar alltid kunna lösa saker och ting så att alla blir nöjda.

OBS! För att spåra din leverans rekommenderar vi PostNords app där du kan följa alla dina försändelser oavsett om PostNord lyckats avisera dig eller ej.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss