Kan jag välja hur leveransen skickas?

Normalt sätt så skickas order av mindre fysisk storlek som Varubrev och kommer direkt till postlådan, dessa leveranser är mindre än 34x24x7 cm och 2 kg. Leveranser som är större än detta levereras som paket och hämtas ut hos närmaste ombud. Vill man att leverans ska ske till ombud även om det går inom ramen för Varubrev så behöver man gå in under kategorin "Övrigt" och välja produkten "Särskild avgift" för 25 kronor. Avgiften är för att, i alla fall delvis, täcka den ökade kostnaden med att skicka paket. Skriv också ett meddelande på ordern (görs i kassan) om att du vill att vi skickar det som paket. Att göra det omvända, att skicka en leverans som är större än måtten för varubrev direkt till postlådan, är inte möjligt på grund av PostNords regler.

Om du vill ha diskret avsändare så säg till kundtjänst direkt efter att du lagt ordern eller skriv det i meddelande på ordern. Som avsändare kommer det då stå "CS AB" istället för hela företagsnamnet. Diskret avsändare kostar inget extra.

Vi kan ej eller skicka med annan speditör än PostNord då dessa är de enda som det är tillåtet att skicka tobaksvaror med.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss