Hur sker leveransen?

Hur leveransen sker beror lite på omständigheterna. Vi har två huvudsakliga leveranssätt.

1. Posten Varubrev - Passar ordern i brevlådan (maxmått 34x24x7 cm) så kommer varorna direkt hem till dig. Om leveransen inte får plats i postlådan så får den hämtas ut hos ombud, du blir i så fall aviserad om detta av PostNord.

2. Posten MyPack Collect - Om en order är över måtten för varubrev eller väger över 2 kg så skickar vi den som paket. När den är framme får du en avisering och hämtar varan hos ditt närmsta PostNord-ombud. 

Vill du inte få hem leveransen i postlådan så kan vi skicka det till ombud till en extra kostnad om 25:-. Detta görs genom att du lägger till artikeln "Särskild avgift" och skriver ett meddelande i kassan att du vill ha det skickat till ombud. Du hittar "särskild avgift" under kategorin "Övrigt", tyck på produkten och där kan du sedan välja 25:-. Det samma gäller om du vill att det ska skickas som paket och levereras hem till din bostad.

Vill du få leveransen hem i postlådan men inte att det ska stå "Cigarrspecialisten" på paketet så kan vi skicka med anonym avsändare. Det står då endast "CS AB" som avsändare på paketet. Detta kostar inget extra. Vill du ha anonym avsändare så skriv en kommentar i meddelandefältet i kassan innan du avslutar ordern eller kontakta kundtjänst.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss