Retur

Det finns flera anledningar till att man vill returnera en vara. Om man inte är nöjd med varan eller har ångrat sig så kan man utnyttja ångerrätten. Detta gäller 14 dagar från köpet. Vill du utnyttja ångerrätten så är det bara att skicka tillbaka varan till nedanstående adress. Notera att kunden står för frakten tillbaka till oss och att det är dennes ansvar att paketet kommer fram.

IWE Group AB

Säterivägen 9

355 73 Gemla

Kontakta också kundtjänst så att vi vet att en retur är på väg in. Om varan är i försämrat säljbart skick kan eventuell prisjustering kan komma att göras, detta beslutas av säljaren. Återbetalning sker via Collector Bank eller till bankkonto oavsett vilken betalningsmetod som valts. Vill du få din utbetalning på annat sätt, så som tillgodo i butiken så nämn detta för kundtjänst.

Är varan trasig så är det istället en reklamation. I detta fall är förfarandet i princip det samma, dock står vi för frakten då varans skick stått utanför kundens kontroll.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss