Ändra på beställning

Visst kan du göra det! Så länge vi inte skickat ordern så kan du komplettera din innevarande order. Skicka bara ett mail till oss med vad du vill lägga till eller ta bort så löser vi detta.

Hur lösningen ser ut varierar beroende på betalningssätt. Har ordern betalats direkt, via kort eller bank, så kan vi inte ändra på ordern utan då måste då lägga till ny order på det du vill lägga till. Du får dock en kod som ger fri frakt på tilläggsordern. Har du valt att betala med faktura så kan vi göra ändringar direkt i ordern. Vill du plocka bort något från en order så kan vi lösa detta på samtliga betalsätt utan att du behöver lägga om ordern, utom i särksillda fall då det kan vara så att vi behöver makulera hela ordern och lägga en ny.

 Notera dock att det kan ta någon dag extra att expediera ordern då vi kan behöva stoppa den från att gå ut med posten för att hinna ändra på innehållet. Har din order redan skickats så kan vi dock inte göra något utan du får istället lägga en ny beställning och denna kommer hanteras som ett nytt köp.

Notera att om du valt faktura som betalmetod och kompletterar din order så är det inte säkert att den nya kreditgränsen medges. I så fall blir du givetvis informerad av kundtjänst. Detta är inget som vi kan styra över då det är vår samarbetspartner Collector Bank som sköter detta.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss