Paketet levererat enligt spårning men jag har inte fått något

Ibland kan det hända att statusen på din leverans är "levererad till postlådan" eller motsvarande, men det finns ingenting där. Detta är inte helt ovanligt och beror på att PostNord inte följer sina rutiner, men paketen hamnar så gott som alltid rätt till sist.

Tyvärr händer det att brevbärare scannar paketen redan på terminal, sedan när de inser att det inte gick ner i postlådan/inkastet så lämnar de in dem till ombud. Men då de redan scannat det så har det redan fått status "levererat". Egentligen får alltså inte brevbäraren scanna paketet innan de är vid postlådan/inkastet och vet att det får plats. Men det händer alltså frekvent att de gör detta ändå, något vi givetvis tjatar på PostNord om löpande.

Så börja med att vänta några dagar och se om det kommer en avisering, har du ett mindre ombud kan man också gå dit och kolla med dem. Notera att vi i våra villkor har en "karens" på 14 dagar från datumet då ordern skickades. Detta betyder alltså att det ska ha gått 14 dagar innan vi gör ett nytt utskick. Detta beror på att nästan alla försändelser har kommit till rätta inom denna tidsperiod. Cigarrerna klarar sig givetvis under denna period då vi förpackar dem i tättslutande påsar. Om det är bråttom och synnerliga skäl föreligger så kan vi givetvis skicka ut en ny order inom denna karenstid men då står kund för kostnaden att skicka tillbaka ordern om den gamla skulle dyka upp igen.

Notera att Cigarrspecialisten inte kan göra något åt denna situation mer än att tjata på PostNord att bli bättre, det är därför bra om även du som kund skickar ett meddelande till dem om detta sker, så att de får höra det från flera håll. Cigarrspecialisten måste använda sig av PostNord då andra fraktbolag inte tillåter tobaksvaror i sina flöden.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss