Orderbekrätelse

Har du inte fått någon orderbekräftelse så börja med att kolla så att den inte hamnat bland din skräppost. Om den gjort det så glöm inte att markera den som "ej spam / ej skräppost" och/eller lägg till avsändaren bland dina kontakter, så att inga andra mail från oss hamnar där.

En orderbekräftelse skickas vanligen ut direkt efter att ett köp har genomförts. Ibland kan det dock dröja ett tag innan bekräftelsen kommer, detta beror på att betallösningen gör en kontroll på ordern. När kontrollen är gjord så frisläpps ordern och en bekräftelse går ut. Detta tar allt från någon timme till c:a 24 timmar. Känner du dig osäker så kan du givetvis alltid kontakta vår kundtjänst.

Har du inte fått någon orderbekräftelse så kan det också vara så att du skrivit in fel e-postadress, ett vanligt misstag är exemeplvis att man råkat skriva ".con" istället för ".com" eller liknande. I dessa fall så kan bekräftelsen inte nå fram. Om du inte fått din bekräftelse inom 24 timmar så kan du höra av dig till kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss