Hur fungerar Presentkort?

Nedan hittar du svaret på de vanligaste frågorna kring presentkort.

Var hittar jag era presentkort?

Presentkorten ligger under kategorin "Övrigt", det går också bra att söka på "presentkort" i sökrutan.

Hur använder jag presentkortet?

På presentkortet finns en kod, ofta en blandning av siffror och bokstäver. Denna kod ska skrivas in i kassan innan köpet slutförs. Fältet där koden ska skrivas in dyker upp när du trycker på "jag har en rabattkod". När du skrivit in koden så ändras beloppet direkt i kassan och du kan slutföra köpet precis som vanligt.

Måste jag använda hela beloppet på ett köp?

Nej, om köpet är mindre än beloppet på presentkortet så sparas överskjutande del och du kan använda det till ditt nästa köp.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Presentkortet är giltigt i två år från köpetillfället. Utgångsdatumet står även skrivet på själva presentkortet (gäller e-handel)

Vilka produkter kan man köpa för presentkortet?

Du kan köpa alla produkter i vårt sortiment med presentkort, alltså både cigarrer och tillbehör.

Måste jag vara 18 år för att köpa ett presentkort?

Ja, alla våra kunder måste vara över 18 år. Vi har inga undantag.

Hur levereras presentkortet?

Presentkortet levereras som en pdf-fil via e-post. Du kan sedan själv välja om du vill skicka denna fil till mottagaren eller om du vill skriva ut det och lämna över det fysiskt. Har du inte Adobe PDF läsare installerat på din dator (ingen krav men behövs för att kunna se presentkortet) så kan du ladda ner den gratis och säkert här: https://acrobat.adobe.com/se/sv/acrobat/pdf-reader.html

När levereras presentkortet?

Presentkortet levereras via e-post direkt efter att köpet har slutförts. Det passar alltså perfekt om man är ute i sista minuten :)

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss