Ändra leveransmetod

Vi väljer alltid leveranssätt utefter orderns fysiska storlek, för mått under 34 x 24 x 7 (cm) och under 2 kg så skickar vi med PostNord Varubrev och dessa kommer direkt hem i postlådan alternativt till ombud om det inte får plats i postlådan/inkast (vilket i så fall betyder en extra leveransdag). För större försändelser, som överskrider ovan mått eller vikt, så skickar vi med PostNord MyPack Collect som du hämtar ut hos ombud. 

Om du måste ha ett annat leveranssätt (exempelvis har lagt en liten order men vill ändå hämta ut den hos ombud) så följ stegen nedan. Då kostnaderna för paket är väsentligt högre så utgår en avgift om 25 kr för att ändra fraktsätt till MyPack för att täcka en liten del av kostnadsökningen. Om du är osäker på om ditt paket kommer gå som varubrev eller MyPack så kontakta kundtjänst innan så kan de svara på detta. Notera också att du måste göra ändringar omgående efter att ordern har lagts, om vi redan har skickat ordern så kan vi inte ändra leveranssätt.

Ändra leveransmetod från Varubrev till MyPack (paket till ombud):

1. I vår e-handel gå till kategorin "Övrigt".

2. Klicka på artikeln "särskild avgift" och välj "25" om det inte redan är valt.

3. Lägg till artikeln i din varukorg 

4. Gå till kassan och fyll i dina uppgifter, skriv också ett meddelande på ordern med det ordernummer som du fått på förra ordern och att du vill att den ska skickas till ombud eller som hempaket.

5. Slutför köpet.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss