Hur lång leveranstid har ni?

I 99% av fallen så skickar vi ut en order inom 24 timmar (gäller vardagar mån-tor). Beroende på fysisk storlek på paketet så skickar vi med antingen Varubrev (små paket) eller MyPack (stora paket). Varubreven går oftast direkt ner i din postlåda men måste ibland hämtas ut hos ombud om brevbäraren inte får ner den i postlådan, i så fall aviseras du om detta av PostNord. Vill du vara säker på att slippa en extra dags leveranstid för att paketet inte går ner i postlådan, så se till att lådan klarar de nya standardmåtten för brev, vilket är 34x24x7 cm. MyPack hämtas alltid ut hos ditt närmaste ombud.

MyPack har 1 leveransdag och Varubrev har upp till 2 dagars leveranstid beroende på till vilket postnummer ordern ska. Detta är nytt sedan 1 januari 2018 då PostNord fick godkänt att ha 2 dagars leveranser. Längst ned på denna sida så ser du en tabell över PostNords leveranstider för Varubrev. Den tabell som gäller är markerad i grönt.

Vi har inga utleveranser på fredagar då vi inte vill att varorna ska ligga hos posten över helgen. Detta då vi inte kan kontrollera hur PostNord förvarar paketen över helgen och att innehållet därför kan ta skada. Vill du ha goda chanser att få din leverans innan helgen så lägg din order senast klockan 15:00 på onsdagen. Men tänk på att försöka vara ute i så god tid som möjligt då vi inte kan styra över huruvida postnord kommer ha förseningar eller ej.

Varor som är "beställningsvaror" tar allt från några dagar extra utöver vår normala leveranstid, till flera veckor extra, då dessa läggs på nästa beställning från leverantören. Har leverantören varorna på sitt lager tar det vanligtvis bara 1-2 veckor att få in dem, om inte så måste vi vänta in leverans från andra sidan jorden, vilket kan ta lite tid.

Notera att 1-3 vardagar är vår normala leveranstid, det är dock ingen garanti. Ibland kan resande, sjukdom eller något annat göra att leveranstiden blir längre. Dock informeras alltid om detta under "nyheter" på butikens startsida.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss