Vad menas med "beställningsvara?

Vid vissa produkter så står det "Beställningsvara" istället för "Finns i lager". Dessa produkter går att beställa precis som vanligt men har längre leveranstid då de måste beställas från leverantören. Vi kan tyvärr inte uppge exakt leveranstid för beställningsvaror då det beror på tillgång och var i leveranskedjan produkterna befinner sig. Man bör dock räkna med att det tar minst en vecka utöver ordinarie leveranstid. Vi försöker alltid att skicka även beställningsvaror så fort som möjligt men ibland kan de vara på väg från Kuba eller något annat land och i sällsynta fall kan de ta flera månader innan varorna är hos oss (exempelvis vid dåliga skördar eller produktion som inte hinner med efterfrågan). Vår ambition är att alla produkter på sidan ska finnas i vårt eget lager i framtiden, tills dess går det alltså utmärkt att lägga order på beställningsvarorna.

Vill du har mer information om tillgängligheten på en beställningsvara så kan du alltid kontakta kundtjänst. Det är dock inte alltid som de kan svara på när en vara kan komma in, beroende på vilken information som leverantören har lämnat.

Anledningen till att vissa artiklar är beställningsvaror är att vi kontinuerligt bygger ut vårt sortiment med lagerförda varor men byggandet tar tid och mycket kapital binds upp i lagret. Vi kan idag tyvärr inte lagerhålla alla cigarrer och tillbehör som finns på marknaden men vårt mål är givetvis att de allra flesta produkterna ska finnas på vårt eget lager. Både för att få snabbare leveranser men också för att lära känna våra produkter bättre vilket vi anser att man gör om man har dem i egna lagret och kan klämma och känna lite på dem. Det har dock funnits önskemål från många kunder att vi ska ha beställningsvaror så att de kan lägga order och sedan få sina varor när de finns tillgängliga, utan att behöva titta in på sidan hela tiden. Därför har vi valt att ändå ha beställningsvaror.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss