Jag har inte fått någon faktura, när kommer den?

Fakturan skickas via e-post och kommer från Collector Bank. Fakturan skickas efter det att vi har packat ordern och den är redo för hämtning av speditören. Har du inte fått någon faktura efter det att du fått varorna så kontrollera först så att den inte hamnat I din mails skräpkorg. Om du hittar mailet där så lägg till mailet/avsändaren som "inte spam" eller i din kontaktslista så att mailen inte hamnar där i framtiden. 

Notera att avbetalning/Collector Konto kan innebära att fakturan inte kommer förens i slutet av nästkommande månad. Det är alltså inte säkert att fakturan kommer i direkt samband med köpet.

Hittar du inte fakturan I din mail så kan du alltid se alla dina fakturor på Collectors Mina Sidor som du hittar här: https://minasidor.collector.se/. Du kan även ladda ner Collectors app för att där direkt kunna betala och ha full koll på dina betalninar. Appen finns för både iOS och Android.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss