Kundtjänst via telefon

När du kontaktar oss är det viktigt för oss att du snabbt får ett svar tillbaka. Vi har tidigare provat att ha support via telefon, dit kunder kunde ringa in, vi märkte snart att vi kunde ge snabbare och bättre service om vi istället ringde upp kunden vid behov. Därför har vi inget officiellt telefonnummer till vår support. Första kontakten är alltid via e-post/chat.

Vi kommer inte ta bort supporten via telefon, men istället för att du ringer till oss så ringer vi alltså till dig.

Detta betyder att:

1. Du skickar ett mail till oss med din fråga, och meddelar även att du vill bli uppringd.

2. Vi svarar så fort vi bara kan. Om ärendet kan lösas direkt återkopplar vi via e-post och ser sen om du behöver mer hjälp via telefon. Är ärendet mer komplext så ringer vi givetvis upp direkt, utan att först skicka e-post.

Detta tillvägagångssätt gör att du slipper sitta i telefonkö och du får snabbare svar på din fråga.

Andra fördelar med tillhandahålla kundtjänst via e-post/chat är:

  • Ska man erbjuda kundtjänst via telefon så bör man också vara tillgänglig, detta är något vi inte kan säkerställa då vi ofta jobbar ute på lagret eller är ute och reser. Att anställa någon som passar telefonen skulle bli kostsamt och i slutändan påverka våra priser. Alla skulle få högre priser för att ett fåtal vill ha kundtjänst via telefon, vilket inte känns rättvist.
  • Vi har gjort undersökningar som visar att bara några enstaka procent av våra kunder tycker att kundtjänst via telefon är viktigt eller mycket viktigt. Vi har även erbjudit kundtjänst via telefon tidigare, vilket knappt användes och där de flesta samtal slutade med att vi skulle skicka e-post istället ( med exempelvis listor, länkar, bilder etc).
  • Vi kan svara mycket snabbare och mer precist på dina frågor via e-post. Det ger oss tid att söka fram relevant information som kan tänkas behövas för att lösa ärendet. Till exempel information om ordern, betalningen eller leveransen. Att göra detta medan du som kund är i telefon skapar en massa väntetid som du istället skulle kunna göra bättre saker med än att vänta på oss.
  • Ofta vill våra kunder ha hjälp med tips på passande cigarrer, det är då mycket enklare för dig om du får en färdig lista med cigarrer snarare än att skriva ner, ibland svårtolkade, namn på cigarrmärken, serier och storlekar.
  • Via epost kan vi skicka länkar, det kan vara till produkter eller till mer utförliga artiklar som kan ge svar på dina frågor. Att rabbla upp internetadresser via telefon är betydligt mer omständligt än att klicka på dem i ett mail.
  • Via epost är det enklare att följa upp kundtjänstärenden i och med att konversationen har sparats. Detta gör det enklare att lösa problem om de uppstår igen eller om det behövs en uppföljning.
Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss