Företagskunder

Företag kan absolut handla hos oss, det är bara till att lägga en order precis som vanligt men se till att välja att handla som företag genom att högst upp i kassan trycka på "Företag". Företagskunder kan betala med faktura, delbetalning och kort, en sedvanlig kreditprövning kan komma att göras. Observera att det alltså endast är företag som kan handla som företagskunder, inga privatpersoner. Då enskilda firmor använder sig av ditt personnummer så ska dessa handla som privatperson.

Observera att vi i dagsläget jobbar mot slutkunder och alltså ej är distributörer av cigarrer till återförsäljare. Sälj till företag sker alltså främst för att företaget vill bjuda på något till sina anställda eller samarbetspartners, ej för vidare försäljning. Det är givetvis helt ok att köpa cigarrer av oss för vidare försäljning men vi kan inte ge gross-priser utan det är priserna på sidan som gäller.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss