Tomma cigarrlådor

Vi säljer även tomma cigarrlådor och dessa hittar du under kategorin med samma namn som du hittar här:  Tomma cigarrlådor i vår butik. I denna kategori visas endast de lådor vi har på lager, så fort vi har en eller fler av en specifik låda så kommer den dyka upp på sidan. Det kan alltså vara värt att titta in där med jämna mellanrum om du är ute efter en viss låda.

Måtten på alla lådor står skrivna på produktsidan, du måste alltså gå in på själva produkten för att se måtten.

Lådorna är av skiftande kvalité men vi lägger naturligtvis inte upp några lådor som är helt trasiga. Cigarrlådor kan komma i många olika former och material, vanligast är dock att de är gjorda av Plywood eller MDF (c:a 95% av alla lådor) dock kan vissa mer exklusiva lådor vara täckta med exempelvis ett plasthölje eller vara i solid ceder. 

Vi tar lite olika pris för lådora beroende på de omkostnader de har (främst olika fraktkostnader), detta gör vi för att täcka våra kostnader med att lägga upp, lagerhålla, administrera, plocka, packa och skicka dem. Vi säljer dem alltså till självkostnadspris. Ska du köpa en himla massa lådor så kontakta kundtjänst så kan vi diskutera priset.

Klicka här för att läsa mer om tomma cigarrlådor i vår blogg.

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss