Cigarrpaket

Vi hos cigarrspecialisten.se erbjuder cigarrpaket för alla plånböcker och smaker. De flesta av våra paket kommer färdiga från tillverkarna som själva satt ihop något passade. Det positiva med dessa paket är att de ofta kommer i riktigt fina askar, som lämpar sig riktigt bra att ge bort som present eller att ta fram och bjuda på vid mindre sällskap. Utöver dessa paket så har även Cigarrspecialisten våra egna paket där vi plockat ihop en samling cigarrer i olika prisklasser som vi tycker kan vara lämpliga att paketera ihop enligt vissa teman. Fördelen med våra egna paket är att vi inte är bundna till ett visst märke utan vi kan plocka ihop paket från flera olika tillverkare och varumärken.

Det kommer hela tiden att läggas till nya paket i vår butik så håll gluggarna öppna för nyheter. Ett tips är att följa oss i sociala medier eller via vårt nyhetsbrev för att inte missa senaste nytt.

Facebook

Nyhetsbrev

Gav detta svar på din fråga? Tack för återkopplingen! Det gick inte att skicka in din återkoppling, vänligen försök senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss